Komt allen tezamen: Lot uit de Loterij Bonusverhaal by Tamara Haagmans

Komt allen tezamen: Lot uit de Loterij Bonusverhaal

By Tamara Haagmans

  • Release Date: 2015-12-16
  • Genre: Hedendaags
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Noëlle heeft een hekel aan kerst. Dat haar verjaardag op kerstavond valt, maakt het er niet beter op. Zeker niet wanneer de vriend van haar zusje Lexi haar betrekt in een wel heel bijzonder plot. Alleen... zal Noëlle mee moeten vieren met de Secret Santa die is georganiseerd. En daar is ook Wouter. Met foute kersttrui, waar Noëlle hem het liefst zo snel mogelijk uit zou willen krijgen.

Wat als je een hekel hebt aan kerst, maar all I want for Christmas is alles waar je aan kunt denken?

Komt allen tezamen is het gratis bonusverhaal uit de Lot uit de Loterijserie van Tamara Haagmans. De Lot uit de Loterijserie bestaat, met Komt allen tezamen, uit vier delen:
Deel 1: De Ervaring van je Leven.
Deel 2: Dubbel Verliefd.
Deel 3: Wachtrij voor de Ware.

Reviews

  • Heerlijk kerstverhaal zonder de overdreven kerstdecoraties

    5
    By Frecadelik
    Vaak word je in kerstverhalen doodgegooid met cliché's. Hoofdpersonen die dol zijn op kerst. Met Noëlle is dat anders. Geboren met kerst en zelfs vernoemd naar het feest, heeft ze een gruwelijke hekel aan het hele gebeuren. Een wrede speling van het lot zorgt er toch voor dat ze Secret Santa moet meespelen bij haar zus thuis. En dan is daar Wouter, een soort wandelend kerstfeest. Ik heb ontzettend genoten van dit verhaal. Noëlle's kijk op het feest is heel verfrissend en ze is een sympatieke en vooral ook erg grappige hoofdpersoon! Snel gaan lezen!

keyboard_arrow_up