Laat me sterren zien by Lizzie van den Ham

Laat me sterren zien

By Lizzie van den Ham

 • Release Date: 2016-01-04
 • Genre: Hedendaags
Score: 3.5
3.5
From 39 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Tori is vastbesloten om een nieuw leven te beginnen, ver weg van haar bemoeizuchtige ouders. En wat is er dan handiger dan verhuizen naar een plek miljarden kilometers verderop? Ze heeft haar hele leven als rijke ambassadeursdochter op de planeet Mars gewoond, maar de stageplaats die ze accepteert bevindt zich op een ruimtestation vlakbij Saturnus. Ideaal dus!

Waar Tori echter geen rekening mee heeft gehouden, is dat een nieuw leven beginnen zonder met de geesten van het verleden af te rekenen niet zo gemakkelijk is. Na een vreselijke ervaring met een jongen die geen ‘nee’ wilde horen, is ze nog steeds bang voor mannen die al te veel belangstelling voor haar hebben. En laat Alen Novak, het sexy hoofd van de beveiligingsdienst, nou net interesse in haar tonen... ook al is hij net zo arrogant als aantrekkelijk. De ideale schoonzoon is hij in elk geval niet, dankzij zijn duistere verleden.

Zal Tori erin slagen om haar hart weer voor iemand open te stellen die het echt verdient?

Reviews

 • Op het puntje van mijn stoel

  4
  By Frecadelik
  Opnieuw een bloedspannende serie van Lizzie van den Ham! Hoewel deze serie een heel ander genre is dan de Verliefd en Verloren serie en de Verboden serie, werd ik opnieuw gegrepen door die heerlijke spanningsopbouw die kenmerkend is voor Lizzie van den Ham. En tof dat ze het eerste deel gewoon gratis heeft gemaakt, zodat je lekker kunt uitproberen of het iets voor je is! Nu is het alleen nog wachten op het laatste deel, maar als het goed is verschijnt dat binnenkort. Yes please!
 • Leuk hoor

  2
  By Hokehik
  Leuk boek, alleen jammer dat het geen eind heeft, of die moet je kopen
 • Verboden liefde

  1
  By Peetje8
  Waardeloos dat je een boek download zinder eind!!

keyboard_arrow_up