Je ziet mij nooit meer terug by Sonja Barend

Je ziet mij nooit meer terug

By Sonja Barend

 • Release Date: 2017-02-21
 • Genre: Biografie├źn en memoires
Score: 4.5
4.5
From 38 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Sonja Barend was decennialang een van de meest vertrouwde gezichten op de Nederlandse televisie. Generaties groeiden op met haar programma's. Haar heldere en betrokken manier van interviewen was een voorbeeld en inspiratie voor velen. Achter haar elegante en intelligente verschijning gaat een aangrijpend oorlogsverleden schuil.
Dit keer zoekt zij naar antwoorden op haar eigen vragen die te maken hebben met het lot van haar vader en moeder in oorlogstijd. Vragen die haar sinds haar kindertijd achtervolgen. In deze indringende memoires probeert ze inzicht te geven in hetgeen haar gedurende haar hele loopbaan heeft bewogen en de richting in haar televisiewerk heeft bepaald. Daarmee komt Sonja Barend, die voor velen al zo vertrouwd was in de huiskamer nog dichterbij. Je ziet mij nooit meer terug is een intiem en ontroerend document.

Reviews

 • Prachtige vertelling

  5
  By Jolanda Heemskerk
  Bijna kan ik haar stem horen als ik dit boek lees, alsof ze me het voorleest. Zo herkenbaar alsof ik mijn moeder hoor vertellen. Oma als een gesloten boek, nooit de juiste vraag gesteld, gewoon leven als het kwam of overleven. Mooi.
 • Je ziet me nooit meer terug

  4
  By sallymcbride
  Aangrijpend boek van een krachtige, bijzondere vrouw over haar leven als kind van een in de oorlog vermoorde Joodse vader. Worsteling met een heel gesloten moeder. Tijdsbeeld van een periode die exact overeenkomt met mijn leef-tijd. Sonja Barend is 18 dagen later dan ik geboren. Hoewel ze opgroeide in een totaal ander milieu is er heel veel herkenbaar. Prachtig boek!
 • Pakkend boek over ongrijpbaar verleden

  5
  By HesjeB
  Sonja Barend beschrijft zonder tierelantijnen hoe zij ontdekt een andere vader te hebben dan haar broertjes en hoe zij haar hele leven naar verhalen over hem zoekt. Maar aan haar moeder stelt ze weinig vragen; de vragen die ze stelt worden niet beantwoordt.
 • Je ziet me nooit meer terug.

  5
  By Francine 4711
  Geweldig boek!!!

keyboard_arrow_up