Het eiland by John Grisham

Het eiland

By John Grisham

 • Release Date: 2017-06-20
 • Genre: Detectives en thrillers
Score: 4
4
From 20 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Bij een brutale roof uit de zwaarbeveiligde bibliotheek van de universiteit van Princeton worden vijf manuscripten van F. Scott Fitzgerald ontvreemd. Hoewel de toegesnelde politie er met de neus bovenop staat, weten de daders te ontkomen. De waarde van de unieke werken wordt op enkele tientallen miljoenen dollars geschat en de diefstal is groot nieuws. Maar ondanks alle inspanningen van de FBI, blijven de manuscripten spoorloos.

Zes maanden na de spectaculaire diefstal reist schrijfster Mercer Mann af naar Camino Island in het zonnige Florida, waar zij een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Mercer is echter niet teruggekeerd om herinneringen op te halen. Haar missie is om contact te leggen met Bruce Cable, de charismatische eigenaar van de Island Books-boekwinkel. Bruce heeft een voorkeur voor mooie vrouwen, fijne spijzen en goede dranken. En voor zeer zeldzame boeken...

Reviews

 • Grisham, Het eiland

  4
  By E Wubbe
  Leuk boek, meer vertellend dan spannend, maar boeiend genoeg. Einde komt wat eenvoudig over, had meer in gezeten icm de hoofdpersoon. Maar wel gewoon een lekkere vakantie weglezer.
 • Een van zijn beste

  5
  By Liponi
  Heerlijk boek, roman met detective-achtige trekken, goed plot

keyboard_arrow_up