De dorst by Jo Nesbø

De dorst

By Jo Nesbø

 • Release Date: 2017-06-06
 • Genre: Detectives en thrillers
Score: 4.5
4.5
From 43 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Er loopt een moordenaar rond.
De politie vindt het lichaam van een vrouw; een internetdate werd haar fataal. Haar verwondingen wijzen erop dat er een bijzonder agressieve moordenaar aan het werk is.

Hij is in je huis, hij is in je kamer.
De druk van de media wordt steeds groter, en de politie weet dat er maar één man is die deze zaak kan oplossen. Maar Harry Hole weigert terug te keren naar de plek waar hij ooit bijna alles verloor wat hem lief was. Tot hij een verband vindt tussen de moordenaar en de enige zaak die hij niet tot een goed einde bracht.

En hij is uit op bloed.

Wanneer een nieuw slachtoffer wordt gevonden, weet Harry dat er geen weg terug meer is en dat hij zijn aartsvijand opnieuw onder ogen moet zien.

Reviews

 • Het blijft wonder boven wonder spannend

  3
  By Anna Bloeme
  Deze Nesbo is minder donker dan de eerdere en ook met de verminkingen van Harry Hole valt het mee. Anders van toon, maar zeker zo mooi.
 • Spannend, vlot geschreven

  4
  By Schtove2
  Spannend, typisch Jo Nesbø. Vaak bloederig en in een vlotte schrijfstijl geschreven. Bekende hoofdpersonen en enkele nieuwkomers. Niet om lullig te doen, maar ik had wel redelijk snel door wie de dader was. In die zin voor mij niet heel verrassend en daarom geen 5 maar 4 sterren. Al met al wel een heerlijk spannend en bij vlagen gruwelijk verhaal dat je niet makkelijk weglegt. Meenemen op vakantie dus!!

keyboard_arrow_up