Mannen die vrouwen haten by Stieg Larsson

Mannen die vrouwen haten

By Stieg Larsson

 • Release Date: 2008-11-01
 • Genre: Detectives en thrillers
Score: 4
4
From 47 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages én ze is een hacker van wereldklasse. Mikael wordt benaderd door oud-zakenman Henrik Vanger. Veertig jaar geleden is de zestienjarige Harriët Vanger op mysterieuze wijze verdwenen en vermoedelijk vermoord. De zaak is echter nooit opgelost en inmiddels verjaard. Toch wil Henrik Vanger graag dat Mikael zich hier nog eens op stort. Met hulp van Lisbeth Salander stuit Mikael op een spoor dat rechtstreeks naar een zeer duister en bloedig familiegeheim voert … Mannen die vrouwen haten is het eerste boek in de succesvolle Millennium-trilogie, waarvan wereldwijd meer dan 50 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Reviews

 • Millennium trilogie

  5
  By Moezzdoff1994
  Het eerste deel is goed, het 2de en 3de deel zijn geweldig! Kon de boeken niet meer weg leggen!
 • Mannen die vrouwen haten

  4
  By Emberishment!!!
  Geweldig boek! Alleen eerste zijn de eerste hoofdstukken moeilijk inkomen. Eenmaal er door heen kan je niet meer stoppen met lezen!
 • Stieg Larsson

  5
  By Ron d H
  De boeken lees je bijna in een adem uit. Het 'pakt' je van af het begin. Het leest vlot en is spannend, zoals je van een boek kan verwachten. Spanning in alle drie delen blijft hangen, als je van dit genre houdt, blijf je lezen.
 • Superboek

  4
  By Zulk Anna
  Ik ben al niet van lezen. Maar dit trilogie was binnen een halfjaar helemaal uit gelezen. Dat zegt al genoeg over de inhoud. Ik zou dit boek echt aanraden.
 • Mannen die vrouwen haten

  5
  By Coll23
  Pageturner! Spanning van begin tot eind.

keyboard_arrow_up