Steve Jobs by Walter Isaacson

Steve Jobs

By Walter Isaacson

 • Release Date: 2011-10-24
 • Genre: Biografieën en memoires
Score: 4.5
4.5
From 574 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

De enige geautoriseerde en volledige biografie over Steve Jobs. Walter Isaacson heeft de afgelopen drie jaar exclusieve en unieke gesprekken voerde met Jobs, zijn familie en vrienden, om een beeld van de mens Steve Jobs te krijgen. Maar Isaacson heeft ook gesproken met collega's bij Apple en met zijn concurrenten, om een beeld van de zakenman te krijgen. Wie is de man die de wereld aan zijn voeten kreeg met Apple? Walter Isaacson is de voorzitter van het Aspen Institute. In het verleden was hij onder meer hoofdredacteur van Time Magazine en CEO van CNN. Hij schreef eerder gezaghebbende biografieën van Benjamin Franklin, Henry Kissinger en Albert Einstein.

Reviews

 • Indrukwekkend boek!

  4
  By LuckyOne1102
  Indrukwekkend boek over hoe Steve Jobs de wereld heeft veranderd! Aanrader om ook de documentaires op YouTube over Steve Jobs te kijken.
 • Hidde de jong (12) jaar

  5
  By Deejayhidde
  Ik heb de biografie volledig gelezen En de film ech al tienduizend keer gezien echt Echt Apple is the best zowiezo Een aanrader 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍. ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️❤️❤️
 • Geweldig en meeslepend!!

  5
  By DGEL4
  Een must om te lezen voor iedereen die de geest achter het bedrijf Apple een warm hart toedraagt. Heel oprecht geschreven en de auteur schetst het beeld van een man met een visie die wist waar hij voor staat in alle puurheid zeer goed. Je leert de goede dingen van Jobs waarderen maar ook de "duistere" kant van zijn persoonlijkheid komt ruimschoots aan bod. Het is dan ook absoluut géén PRO Apple of PRO Steve Jobs boek. Ik denk trouwens dat als je géén Apple Fan bent, je dit boek toch gelezen moet hebben. Al was het alleen maar al om de standpunten te begrijpen van waarom iemand iets doet.
 • Zeer ontwakend

  5
  By AlanjwDavis
  Het is een heel mooi boek waarin duidelijk beschreven wordt hoe enclise Steve Jobs was. Met het lezen van dit boek wordt er heel veel duidelijk zoals het ontstaan van Apple en hoe wat de doelstelling is van Apple is. Je kan er sceptisch over zijn, maar het is ook weer heel geniaal. De controle die Apple creëert is is goed, terwijl een ander het juist weer niet vindt. In ieder geval is het indrukwekkend en zeer ophelderend.
 • Steve Jobs, de biografie

  5
  By Jiolkh
  uitstekend boek, indrukwekkend verhaal. Maar een schandalig slechte vertaling in het Nederlands, vol met taalfouten en onbegrijpelijk Nederlands. De kern van Jobs' levensverhaal is perfectionisme. Een uitgever die zo'n absurd slordige vertaling aflevert is het niet waard om dit levensverhaal uit te geven. Lees als het enigszins mogelijk is de Engelse editie.
 • Steve Jobs, de biografie

  5
  By By Micked
  Boeiend, Steve Jobs was een perfectionist en een hardwerkende ondernemer. Tot en met zijn ziekte. Wat heeft hij geweldige producten op de markt gebracht! Zijn motivatie heeft Apple groot gemaakt! Vol ontzag het boek gelezen.
 • He was a genius

  5
  By patrick_pierre
  The world lost a great man...
 • Amazing!

  5
  By iManOnline
  This biography is the best I've ever read!
 • Briljant geschreven biografie & persoonlijkheid

  5
  By florishigh3
  700 pagina's genieten en super inspirerend. Waarom Apple zo briljant? Innovatie, Focus, Kwaliteit (A medewerkers) en bovenal passie!!! Hier wil ik ook bijhoren;-)
 • Steve Jobs,de biografie

  5
  By rutger sprengers
  In 5 dagen ben ik in de huid van een memorabel mens gekropen . Het heeft een diepe indruk op mij gemaakt en het laatste persoonlijke slotwoord van Jobs heb ik met tranen in de ogen gelezen.

keyboard_arrow_up