De diefstal van mijn jeugd by Natascha Kampusch

De diefstal van mijn jeugd

By Natascha Kampusch

 • Release Date: 2011-10-07
 • Genre: Biografieën en memoires
Score: 4
4
From 87 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Wanneer Natascha Kampusch 2 maart 1998 op weg naar school door een onbekende man een wit bestelbusje in wordt getrokken, denkt ze dat haar laatste uur heeft geslagen. Even later ligt het meisje van tien in een deken gewikkeld op een koude keldervloer in een eengezinswoning. Om haar heen is het aardedonker, de lucht is bedompt en benauwd. In deze gevangenis van amper vijf vierkante meter zal Natascha de komende achtenhalf jaar doorbrengen. Wolfgang Priklopil is de enige met wie ze contact heeft. Ze wordt door hem mishandeld, vernederd en onderdrukt. Pas in de zomer van 2006 slaagt ze erin te vluchten, iets wat ze al vanaf de allereerste dag van plan was.

Pas nu voelt Natascha zich sterk genoeg om haar verhaal te vertellen. In openhartige en pijnlijk eerlijke bewoordingen vertelt ze over haar moeilijke jeugd, de gevangenschap en de lichamelijke en geestelijke mishandeling. Ook beschrijft ze hoe ze in deze uitzichtloze situatie leerde sterker te zijn dan haar ontvoerder. Dit is het relaas van een meisje dat vocht, een meisje dat iets onvoorstelbaars wist te overleven en nooit heeft willen opgeven.

Reviews

 • Zwaar, maar heel goed!!!

  5
  By Platmuis
  Een echt verhaal! Een echt meisje! Zo is het, en niet anders!!!
 • De diefstal van mijn jeugd

  4
  By BerryJo
  Prachtig beschreven in triest verhaal van het meisje wat vrouw werd in gevangenschap en nooit haar waardigheid verloor, dit was haar overleving .zeer onder de indruk van dit ware verhaal.
 • Super goed boek!

  5
  By Baukje Siesling
  Wat een verhaal ongelofelijk, je kunt je niet voorstellen dat de gebeurtenissen in het boek haar realiteit is geweest. Wat een sterke vrouw!
 • Geweldig boek

  5
  By Dillucious
  Ik lees eigenlijk helemaal geen boeken maar een vriendin zei dat dit de moeite waard was dus ik nam em mee na huis en ging eerst met moeite lezen. Maar na de 5de bladzijde werd ik erin gezogen heb zelfs nog gehuid egt heel erg spannend boek :0 moeite waard

keyboard_arrow_up