Lokaas by Lee Child

Lokaas

By Lee Child

 • Release Date: 2011-06-17
 • Genre: Detectives en thrillers
Score: 4
4
From 50 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Lokaas - 2 Jack Reacher

Chicago. Tijdens een doelloze wandeling ontmoet ex-militair Jack Reacher een aantrekkelijke jonge vrouw die slecht ter been is. Reacher helpt haar een handje, maar als ze zich omdraaien kijken ze recht in de loop van twee revolvers.

Drieduizend kilometer later zitten ze vast in een geheim kamp in het uitgestrekte noorden van Montana. De vrouw zegt dat ze Holly Johnson heet en een FBI-agente is. Holly heeft lef en ze is sterk, maar de doorgewinterde Reacher voelt dat er meer achter steekt. Bovenal beseft hij dat ze een team moeten worden en elkaar moeten vertrouwen om te overleven...

Lee Child is de internationale bestsellerauteur van de Jack Reacher-serie. Zijn debuut Jachtveld is meermaals bekroond.

'Compleet verslavend.' The New York Times

Reviews

 • Lokaas

  5
  By Jeannetje
  Weer vlot geschreven enzo, maar het scenario is hier echt wel over de top. Het bevat teveel onwaarschijnlijkheden en niet realistische plotwendingen. Op z'n best een spannend jongensboek.
 • Spannend, maar niet de hele tijd.

  4
  By Joep Omes
  Het boek slaagt erin om je vanaf het begin te boeien, en het wordt steeds spannender. Maar als er halverwege al een hoop duidelijk wordt, lijkt het voor de schrijver moeilijk je opnieuw te boeiden het opnieuw spannend te maken. Ik heb het boek 2 keer weggelegd, maar de laatste keer toch in één ruk uitgelezen. Aanrader en waardige opvolger van het eerste boek.

keyboard_arrow_up