De reünie by Simone van der Vlugt

De reünie

By Simone van der Vlugt

 • Release Date: 2010-11-03
 • Genre: Detectives en thrillers
Score: 4
4
From 83 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

De aankondiging van een middelbare-schoolreünie zet Sabines leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdwijning van haar klasgenoot Isabel. Ooit waren zij hartsvriendinnen, maar toen Isabel zich ontpopte tot het populairste meisje van de school liet zij Sabine plotseling links liggen. En dat was niet het enige wat Isabel haar aandeed Toch voelt Sabine zich enorm schuldig, misschien zou Isabel nooit verdwenen zijn als Sabine met Isabel mee naar huis was gefietst die bewuste dag Nu, tien jaar later, is er nog steeds dat knagende schuldgevoel en komen er steeds meer flarden van herinneringen aan die tijd terug. Ze begint te wroeten in het verleden en komt steeds dichter bij het ware, angstaanjagende verhaal van Isabels verdwijning. De reünie is een razendspannende literaire thriller die intrigerende themas aanboort als verdringing van traumatische gebeurtenissen, concurrentiestrijd tussen pubers maar ook tussen collegas, de liefde, maar bovenal ook: vriendschap.

Reviews

 • Lekkere 'who-done-it'

  4
  By LaLena2u
  Hoewel je al snel meerdere verdachten, waaronder de juiste, op je lijstje hebt staan, blijft het tot aan het einde toe de vraag wie het nu écht gedaan heeft. Hoewel er een paar irritante onwaarschijnlijkheden in het boek zitten leest het verder bijzonder lekker weg.
 • De reünie

  5
  By ✒MHL
  Adembenemend
 • De Reunie

  5
  By Allejam1
  Spannend tot de laatste letter, snel uitgelezen!
 • was wel lol

  1
  By Vince.M.K.
  zie titel
 • De reünie

  1
  By Paul Harts
  Afgezien van het afgezaagde (en wetenschappelijk niet bestaande) thema 'verdrongen herinnering', is het een boek dat niet op gang komt. Na het lezen heb je als lezer niet het idee dat je erg op het verkeerde been bent gezet, en de 'ontknoping' zie je behoorlijk aankomen. Er wordt geen spanning opgebouwd, je blijft hopen dat het beter wordt, en dat wordt het niet.

keyboard_arrow_up