De vlucht by Suzanne Vermeer

De vlucht

By Suzanne Vermeer

  • Release Date: 2008-05-01
  • Genre: Detectives en thrillers
Score: 3.5
3.5
From 39 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Dagmar Vredeling heeft het prima voor elkaar. Ze werkt met plezier als stewardess en woont al twee jaar samen met haar vriend Ruben. Dat verandert allemaal op slag wanneer ze erachter komt dat Ruben vreemdgaat. En dat verraad is pas het begin. In de daaropvolgende weken verspreidt Ruben allerlei leugens over haar. Vrienden laten haar als een baksteen vallen en haar werkgever ontvangt ernstige klachten van collega’s en passagiers.

Dan krijgt Dagmar een schokkend telefoontje uit Mallorca. Haar vriendin Marianne, die daar als reisleidster werkt, is vermoord. Vastberaden om zich niet bij alle tegenslagen in haar leven neer te leggen, neemt Dagmar een besluit. Ze zal de waarheid over de dood van haar vriendin achterhalen en reist af naar het vakantie-eiland. Daar komt ze terecht in een criminele wereld van schone schijn, veel geld en grote belangen…

Reviews

  • Spannend maar minder fijn geschreven

    3
    By Ms Bibber
    Spannend boek met een goed verhaal, zoals ik gewend ben van Suzanne Vermeer. De manier van schrijven is jammer genoeg behoorlijk hoogdravend, bijna ouderwets. Dat verbaasde me. Goed bloedstollend einde maar helaas is het verhaal dan ineens afgelopen zonder duidelijke afronding.

keyboard_arrow_up