Hypnose by Lars Kepler

Hypnose

By Lars Kepler

 • Release Date: 2010-05-26
 • Genre: Detectives en thrillers
Score: 4
4
From 44 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Hij had gezworen nooit meer iemand onder hypnose te brengen. Nu breekt hij zijn belofte om levens te redden, maar zet daarmee zijn eigen leven op het spel.

Tien jaar geleden heeft Erik Maria Bark besloten zijn leven als hypnotiseur naast zich neer te leggen. Maar als inspecteur Joona Linna hem om hulp vraagt bij een moordzaak waarbij de levens van twee jonge mensen op het spel staan, heeft Erik geen andere keuze. Hij doet wat hij heeft afgezworen en brengt een zwaargewonde getuige onder hypnose. Al snel wordt duidelijk dat Erik de prijs moet betalen voor zijn verbroken belofte. De deuren naar de hel lijken geopend en Erik wordt getroffen door een serie gewelddadige en onverklaarbare gebeurtenissen. Gebeurtenissen die ook zijn gezin meesleuren in een vreselijke nachtmerrie.

Reviews

 • Hypnose

  4
  By Dikkiedik1234567
  Goed boek waar de spanning je aan het lezen houd. De ontwikkelingen die zich afspelen zijn verrassend en onverwacht.
 • Hypnose

  5
  By Michael book
  Heerlijke, super spannende thriller, zich afspelende in Zweden. Een verhaal dat zo kan dienen als een Hollywood filmscript en het is degelijk als een Volvo.
 • Veel info

  3
  By Fishie
  Boek met een goed verhaal, alleen met heel erg veel informatie. Zo raakten ik constant in de war met namen en gebeurtenissen die daarbij hoorden. Leuk boek, maar soms wat ingewikkeld.

keyboard_arrow_up