Cross Fire, Alex Cross by James Patterson

Cross Fire, Alex Cross

By James Patterson

 • Release Date: 2010-11-29
 • Genre: Detectives en thrillers
Score: 4
4
From 291 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Alex Cross heeft eindelijk zijn vriendin Brianna Stone ten huwelijk gevraagd. Maar de feestelijkheden moeten worden uitgesteld als twee corrupte politici worden neergeschoten. De onbekende schutter maakt nog meer slachtoffers en wilde theorieën doen de ronde: gaat het hier om een held of een crimineel?

De zaak loopt uit de hand en Alex Cross wordt samen met FBI-agent Max Siegel op de zaak gezet. Maar terwijl zij bekvechten over de taakverdeling gaat het moorden door. Er is een professional aan het werk die zijn slachtoffers door en door kent. Dan krijgt Alex Cross een telefoontje van zijn grootste vijand, Kyle Craig. Het Meesterbrein is neergestreken in Washington D.C. en zijn enige doel is om voorgoed af te rekenen met Cross, en zijn gezin.

Reviews

 • Crossfire

  5
  By Gijsbert H L
  Een sterk boek wat mij tot het einde bleef boeien. Het zou een zeer sterke C.S.I kunnen zijn. De intriges zijn indrukwekkend en heel helder beschreven. Ondanks de complexheid bleef het boek een zeer leesbaar boek. Soms meeslepend en soms voortkabbelend. Voor iedereen die houdt van gecompliceerd heid in crime een aanrader. GHL
 • Top!

  5
  By Caa1234567
  Echt top en dat voor €0,00-
 • Cross fire

  4
  By Hanny😜😉
  Goed boek voor iemand die alleen maar thrillers op tv kijkt😊
 • Cross fire

  5
  By GTA 5 🚬💣🔫🔪
  Het is een heel spannend en romantische boek en een heel mooi boek ook er kan geen beter boek zijn dan dit

keyboard_arrow_up