MasterFlirt by Tijn van Ewijk & Tom Gorny

MasterFlirt

By Tijn van Ewijk & Tom Gorny

 • Release Date: 2011-10-27
 • Genre: Psychologie
Score: 3.5
3.5
From 31 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Welke openingszinnen werken nou echt? Waar letten vrouwen onbewust op? Wat is de perfecte eerste date? Hoe krijg je haar telefoonnummer? Masterflirt geeft antwoord op al deze en nog veel meer vragen. Als vrouwen van Venus komen en mannen van Mars, dan is dit de gebruiksaanwijzing voor de mannen die de wonderlijke wezens van Venus willen versieren. Masterflirt leert je de kunst van het versieren en beschrijft alle stappen die je moet zetten om een aantrekkelijke, zelfverzekerde man te worden die elke vrouw het hoofd op hol brengt.

Reviews

 • Aanrader

  5
  By Martin macho
  Een echte aanrader voor alle mannen die beter willen worden met vrouwen. Met humor en voorbeelden leggen de auteurs uit welke mechanisme werken bij het versieren van vrouwen. Omdat het een echt Nederlands boek is heb je geen last van de cultuurverschillen die je met de Engelse literatuur op het onderwerp wel hebt.
 • Heel nuttig

  5
  By MMichiel70
  Na tien jaar een vaste relatie gehad te hebben was ik behoorlijk toe aan een dating opfrisser. Daar heeft dit boek mij zeker bij geholpen. Nuttige info en handige tools!
 • Super boek

  5
  By 69Peter69
  Leuk en duidelijk geschreven. Ben er serieus mee aan de slag gegaan en heb nu veel meer succes bij vrouwen!

keyboard_arrow_up