EQ en Ambitie by Remko Wabeke

EQ en Ambitie

By Remko Wabeke

  • Release Date: 2011-07-12
  • Genre: Spiritualiteit
Score: 4
4
From 18 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Ambitie is het hebben van een doel en het bezitten van de wil om het doel te realiseren. Alleen het hebben van een doel is geen volledige ambitie. Ergens voor gaan zonder een doel kent geen eindbestemming. 

Uit de inleiding blijkt dat mensen die succesvol doelen realiseren, beschikken over een hoog EQ. Zij beschikken over een doel, kennen zichzelf, weten anderen te managen, dealen met stress en observeren hun omgeving. Daarnaast zijn ze in staat gevoelens van optimisme te creëren en uit te stralen en werken continu aan hun eigen geluksbeleving. 

Hoe meer je weet over jezelf, hoe beter je met je omgeving en met de ander om kunt gaan, hoe kansrijker het is je ambitie te verwezenlijken. Er is een duidelijke relatie tussen persoonlijk ontwikkeld zijn (EQ) en het laten manifesteren van datgene wat is beoogd. Zowel op zakelijk vlak als op privé terrein. De uitdaging is om het werken aan je EQ altijd een belangrijke plek in te laten nemen, ook op momenten waarop zaken zijn gerealiseerd. Werken aan EQ is werken aan je persoonlijke ontwikkeling. 
Dit vergroot je mogelijkheden in het leven.

Reviews

  • Fantastisch in de praktijk te brengen

    5
    By Remcoedmundo
    Topboek om zelf in de praktijk te brengen middels de oefenstof. Maakt energie los om snel en goed aan de slag te gaan met jezelf

keyboard_arrow_up