Ik huur een man! by Conny Regard

Ik huur een man!

By Conny Regard

 • Release Date: 2011-10-26
 • Genre: Romantische fictie
Score: 4.5
4.5
From 99 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Jonge vrouw huurt een man in die moet doen alsof hij haar vriend is. Ruim een halfjaar heeft Jacky niets van Allan gehoord als ze een uitnodiging voor zijn bruiloft krijgt. In een sarcastisch briefje daagt hij haar uit met haar nieuwe vriend te komen. Maar waar haal je binnen een paar weken een leuke, normale vriend vandaan? Dan besluit Jacky een man te huren. Het is toch maar voor een avondje. Maar wat niet de bedoeling was, gebeurt toch: Jacky wordt verliefd op haar nieuwe 'vriend'.

Reviews

 • Romantisch komisch & sexy

  5
  By AmyWwilson
  Erg leuk geschreven! Jacky is lekker gek en een pittige tante. Het feit dat het verhaal zich in Rotterdam afspeelt waar ik bijna dagelijks kom, maakt het nog leuker. Ken de plekjes dan ook allemaal heel apart! Het verhaal leest als een trein en om de soms hilarische stukken moest ik echt lachen. En leuk dat de romantiek eens een keer niet stopt bij de slaapkamerdeur;-) Ik ga zeker het volgende boek van Conny ook lezen.
 • Ik huur een man!

  5
  By Alicevdlinden
  Twee vriendinnen die een woning samen delen, beide vrijgezel tot Jamie verliefd wordt op de sexy Jim. Jacky huurt een gigolo in om samen naar het trouwfeest van haar ex te gaan. De broer van Jamie belt eerder aan en neemt de rol van gigolo aan, waar de vurige jacky ondersteboven van is en langzaam verliefd op raakt, Mike is echter verloofd met een ijsprinses. Passionele liefde vol vuur brengt hen samen....
 • Ik huur een man

  4
  By Jos van Veen
  Ontspannende lectuur. Leuk, hilarisch, soms ook spannend. Heerlijk voor vakantie en een lui weekend.
 • Feel good book

  5
  By Ellietgrotenhuis
  Leest zo lekker weg, niet nadenken, als een echte " meidenfilm"
 • Ik huur een man !

  5
  By rinske postma
  Geweldig boek, leuk geschreven als je er 1 x in leest wil je het uitlezen ook, heb er erg om moeten lachen....

keyboard_arrow_up