Mijl 81 by Stephen King

Mijl 81

By Stephen King

 • Release Date: 2011-11-17
 • Genre: Detectives en thrillers
Score: 3.5
3.5
From 66 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Pete Simmons, tien jaar, is net niet groot genoeg om met zijn broer en de andere jongens mee te doen. Belachelijk trouwens, want ze zijn niet eens echt grote jongens. Die hebben ten minste een rijbewijs en een vriendinnetje, die drinken, roken hasj en luisteren hiphop of heavy metal. Maar hij weet iets wat zijn broer niet weet. Er is een afgesloten parkeerplaats bij het vervallen wegrestaurant aan de snelweg, Mijl 81. En daar verzamelen zich de echte grote jongens, daar nemen ze hun vriendinnetjes mee naartoe. Op die plek ziet Pete meer dan hij ooit voor mogelijk had gehouden, en hij blijkt dapperder dan hij ooit dacht te zullen zijn. Want tegen het gevaar dat op die plaats schuilgaat, blijken volwassenen noch grote jongens opgewassen.

Reviews

 • Joegin(Fiat Stilo uit 2002)

  2
  By Joe-gin
  Leuk verhaal om de tijd te doden, maar duidelijk niet Kings beste verhaal.
 • Geen boek maar een verhaal.

  5
  By jolyamont
  Spannend verhaal! Ik heb het in een ruk uitgelezen. Er is alleen niet bij vermeld dat de laatste 60 pagina's het eerste hoofdstuk van SK's laatste roman zijn.
 • Abrupt einde.

  3
  By ImpulznNL
  Het begint als een heel goed boek, later wordt het heel bizar en bij pagina 66 is het verhaal ineens afgelopen. De laatste 30 pagina's daarna horen niet bij het boek en zijn tergend saai.

keyboard_arrow_up