De vrouw in de kooi by Jussi Adler-Olsen

De vrouw in de kooi

By Jussi Adler-Olsen

 • Release Date: 2010-12-21
 • Genre: Detectives en thrillers
Score: 4
4
From 84 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Op een prachtige winterdag verdwijnt de jonge linkse politica Merete Lynggaard zonder een spoor achter te laten. De media duiken op het verhaal en suggereren van alles: van moord en zelfmoord tot een geplande vrijwillige verdwijning. De politie wordt gesommeerd de verdwijning grootscheeps te onderzoeken, maar Merete is van de aardbodem verdwenen. Brigadier Carl Mørck, hoofd van de afdeling `onopgeloste zaken Q, forceert na enkele jaren een grote doorbraak in het onderzoek. Samen met zijn assistent Assad is hij een roekeloze crimineel op het spoor die wordt gedreven door haat. Wraak blijkt een cruciale factor in de krankzinnige plot. De vrouw in de kooi is nu succesvol verfilmd als The Keeper of Lost Causes. Regisseur Mikkel Nørgaard is onder meer bekend van de populaire tv-serie Borgen. Jussi Adler-Olsen (1950) is dé ongekroonde koning van de Scandinavische misdaadliteratuur. De boeken uit zijn Serie Q worden over de hele wereld vertaald. Van de eerste vier delen in de reeks zijn in Nederland 700.000 exemplaren verkocht. `Zeer spannende, goed geschreven Deense thriller. [] De kracht van Adler-Olsen is dat hij een stuwend verhaal weet neer te zetten. Hij sleurt je door de paginas. Het Parool `Jussi Adler-Olsens Serie Q-boeken behoren tot het allerbeste wat de Deense misdaadthrillers deze jaren te bieden hebben. Jyllands-Posten

Reviews

 • Top!

  5
  By Thura85
  In tijden niet zo'n goed boek gelezen! Dit boek heeft het allemaal, nagelbijtend spannend, humor, een traan en een overtuigend plot. Kortom: een echt top boek! Op naar een volgend boek van deze schrijver.
 • Lekker lezen

  4
  By Aart k
  Dit was mijn eerste boek van Adler-Olsen en zeker niet de laatste. Is lekker om te lezen! Ben benieuwd naar volgende delen. Alleen het verhaal van de Millenium trilogie van stieg larsson Vond ik wel wat beter!
 • De vrouw in de kooi

  5
  By Evi Boer
  Dit boek is zo spannend dat ik het zelfs even weg moest leggen af en toe omdat het me te zeer aangreep. Ga verlangend verder naar het volgende boek.
 • Absolute page-turner

  5
  By Monique Dekker
  Een zeer spannend boek met een origineel triller-verhaal. Een typisch "niet meer kunnen slapen voordat ik het uit heb" boek. Personages worden met humor en tikkeltje cynisme beschreven, heerlijk.
 • De vrouw in de kooi

  5
  By Goullermo
  Super geschreven, in een keer uitgelezen. erg spannend.
 • Fan-tas-tisch boek..

  5
  By Jacx83
  Boek in 2 dagen uitgelezen, kon het niet weg leggen...

keyboard_arrow_up