Hans Kraay jr. by Iwan Tol

Hans Kraay jr.

By Iwan Tol

 • Release Date: 2012-01-30
 • Genre: Biografieën en memoires
Score: 4
4
From 58 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Smakelijk portret van een kleurrijke voetballer Hij was een voetballer van het gemeenste soort, verzoop zijn trainer, ontvoerde zijn voorzitter en veroverde een Engelse serveerster, met wie hij een week later trouwde. Groots was de carrière van Hans Kraay jr. niet, kleurrijk en veelbesproken wel. In het smakelijke portret dat Iwan Tol over hem schreef, vertelt Hans Kraay jr. tientallen anekdotes en biedt hij de lezer vele onthullende en humoristische inkijkjes achter de kleedkamer deur, zoals zijn ontgroening door Willem van Hanegem, zijn vriendschap met George Best en zijn conflict met Louis van Gaal. Ook laat Kraay jr., die inmiddels trainer en tv-presentator is, zien hoe het er écht aan toegaat achter de schermen bij Voetbal International. Iwan Tol (1973) is sportjournalist bij De Pers. Van zijn hand verschenen eerder Eindbestemming Zanderij en Drama in het Lenin-stadion.

Reviews

 • Achter de kleedkamerdeur. Hans Kraay jr

  2
  By Niek H
  Ongemerkt ga je vergelijken met de kostelijke boeken van en over Gijp. Niet doen. Kraay jr is soms tijden lang een saaie opsomming van namen en gebeurtenissen die mij niets zeggen. Veel namen ken ik niet. Als ik Gijp lees lig ik vaak dubbel van het lachen en lijkt het of je deelgenoot bent. BIj het lezen van Kraay jr heb ik zegge en schrijve twee keer gelachen. Of deze schrijver moet maar snel GIjp eens gaan lezen.Mogelijk is er nog wat te leren van Michel Over Hans Kraay jr niets dan goeds. Bij voetbal inside en zijn aanwezigheid vermaak ik me kostelijk.
 • Bart Knoops

  4
  By Bart Knoops
  Een heel leuk boek om te lezen. Heerlijk ontspannend boek! Op vakantie gekocht en in 1 ruk uitgelezen. Boeiende verhalen van een boeiend persoon. Goed boek dus !!!
 • Hans kraay jr

  4
  By ronny lankwarden
  Geweldig boek precies zoals ik had verwacht.
 • Kraay

  3
  By Amandagrace5
  Hans blijkt een jongetje dat zijn hele zoekt naar waardering en aandacht. Na het lezen snap je zijn rare gedrag op tv en het vaak hard lachen im zijn eigen " grappen". Waarom doet een mens zich dit aan. De echte Hans lijkt mij een aardige 300% betrouwbare man met het hart op de juiste plaats. Hans, ga eens structureel normaal doen man. Je hebt het niet nodig om de dorpsgekte acteren.
 • Matig

  2
  By GerbenVL
  Ik vind het een matig boek. Niet heel interessant en ook niet top geschreven. Verwacht ook niets van het 'achter de schermen' bij voetbal international. Wel heb ik sympathie voor Kraaij jr. Vecht hard voor zijn waardering en krijgt dit misschien te weinig. Van mij ook al niet voor het boek ;-)
 • Achter de kleedkamerdeuren

  5
  By Kijker 75
  Leuk boek voor een voetballiefhebber. In 1 keer uitgelezen.

keyboard_arrow_up