De moedermonologen by Marleen Janssen

De moedermonologen

By Marleen Janssen

 • Release Date: 2012-04-13
 • Genre: Opvoeding
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Vrouwen praten met vriendinnen bij voorkeur over drie onderwerpen: liefde, seks én hun moeder. Logisch, want dit zijn de thema's die een leven lang in beweging zijn. Een moeder heb je voor altijd. Ook als je met haar hebt gebroken of als ze niet meer leeft. Dochters en moeders. Dat is liefde en verbinding, en soms ook ruzie en grote ergernis. Moeders kunnen deskundige bemoeials, dominante heksen en zuigende slachtoffers zijn. Maar ook veilige havens, stimulerende voorbeelden en grandioze oma's. Journalist en schrijver Marleen Janssen, zelf behept met een liefhebbende moeder die haar soms akelig dwarszit, interviewde de afgelopen jaren honderden vrouwen over hun moeder. De moedermonologen is een bundeling van de vijftig mooiste verhalen van dochters over hun moeder. Voor naast je bed. Als troost en herkenning. En voor moederdag natuurlijk.

Reviews

 • De vele gezichten van een moeder

  4
  By Coco0234
  In dit boek staan persoonlijke en korte verhalen van dochters over hun moeder. Het laat zien hoe uiteenlopend de moeder-dochter band kan zijn en door dochters kan worden beleefd. Van je moeder als beste vriendin tot afstandelijke koude moeder. Verplichte kost, voor moeders én dochters.
 • Herkenbaar én leuk geschreven

  5
  By MarkNieuw
  De Moedermonologen van Marleen Janssen moet een feest van herkenning zijn voor alle moeders, dochters en oma's. Als man begin je echter beter te begrijpen hoe complex die relaties zijn. Bijzonder leuk maar vooral ook betrokken geschreven.

keyboard_arrow_up