God's gym by Leon de Winter

God's gym

By Leon de Winter

 • Release Date: 2012-05-29
 • Genre: Fictie en literatuur
Score: 3.5
3.5
From 138 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Op tweeëntwintig december van het jaar 2000 ziet Joop Koopman, een Nederlander die in Californië woont, na achttien jaar zijn Brabantse jeugdvriend Philip terug. Philip, Israëli geworden, werkt voor het Israëlische ministerie van Defensie en heeft niet alleen persoonlijke redenen om Joop op te zoeken. Op deze dag kruist ook Erroll Washington Joops pad. Erroll is de eigenaar van God's Gym, een sportschool in Venice, genoemd naar Errolls bijnaam God (van Godzilla). Op deze dag wordt Joops dochter Mirjam zeventien jaar oud. Ook op deze dag neemt Joops leven een dramatische wending. Joop Koopman moet zich vanaf dat moment laten meevoeren door zowel persoonlijke als politieke ontwikkelingen die hij heeft proberen te ontlopen maar die nu onontkoombaar zijn leven beheersen.

Reviews

 • God's Gym

  4
  By Janine Verhoeven
  Fantastisch! Alles zit erin: drama, humor, romantiek... Geweldige plot.
 • God's gym

  3
  By Jaap vdD
  De Winter's "God's gym" heb ik met genoegen gelezen. Het boek is soepel geschreven, en houdt je in de ban. Ik weet nu zeker dat je de titel kunt lezen als: God's schim. De plot laat wel heel dikke draden bungelen. Of dat slordigheid is of samenhangt met De Winter's Godsbeeld is niet duidelijk. Het laat je achter met het gevoel dat de drang het boek snel uit te lezen wat overdreven was. Nou ja, gij zult een gratis download niet in de bits kijken.
 • Onbevredigend gevoel

  3
  By ArjanZeeman
  Aparte opbouw van het verhaal (welke als epiloog wordt uitgelegd) met meerdere lijnen. Jammer dat het einde nogal kortaf is en niet alle lijnen worden afgesloten. Niet slecht, maar geen aanrader.
 • Niet goddelijk

  5
  By Emiel de Zeeuw
  God is niet perfect, de oorspronkelijke god is zelfs een mislukkeling. Daarom vindt ik dit boek niet goddelijk en is dat dan in deze context een compliment, Leon de Winter heeft met God's gym bewezen dat hij een uiterst interessant, spannend en meeslepend werk kan creëren. Gr. Thijs de Zeeuw
 • Meeslepend!

  5
  By Fred veld
  Nooit geweten dat Nederlanders zo meeslepend konden vertellen! In een keer uitgelezen.
 • God gym

  5
  By Leon de winter
  Een goed geschreven boek leest vlot en je zet tot nadenken over het leven toeval omstandigheden waarin je terecht kan komen. In een adem uitgelezen complimenten aan de auteur. Gr. M. Dubbelboer

keyboard_arrow_up