Bon Bini Beach by Suzanne Vermeer

Bon Bini Beach

By Suzanne Vermeer

 • Release Date: 2012-06-19
 • Genre: Detectives en thrillers
Score: 4
4
From 110 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Lilian en Dominique, twee Nederlandse studentes, gaan vakantie vieren op de Antillen waar de vader van Dominique een huisje heeft. Ze hebben er al weken naar uitgekeken en het belooft een geweldige tijd met veel feesten, luieren en shoppen te worden. Maar niets is minder waar.
Op een avond staan er twee mannen voor de deur die naar Dominiques vader vragen. Omdat ze onraad ruikt, doet ze zich voor als een gast. Ze weet niet alles van haar vaders zaken en dat wil ze graag zo houden. Tijdens een heftige avond uitgaan, verliest Dominique haar vriendin uit het oog. Als ze de volgende morgen met een kater wakker wordt, is Lilian nog steeds niet terug. Waarschijnlijk is ze met iemand meegegaan en Dominique wacht het rustig af. Pas als ze s avonds nog steeds niets van Lilian heeft gehoord en alleen maar haar voicemail krijgt, begint Dominique zich echt zorgen te maken. Het lijkt erop dat Lilian is verdwenen

Reviews

 • spannen!

  3
  By deesjuh21
  Leuk boek maar een stom einde!
 • Aruba's misteries

  5
  By (8)54;:46&@8
  Super spannend verhaal over Dominique en Lilian die samen op vakantie gaan naar het warme eiland Aruba, een super vakantie met een leuk vooruitzicht verandert in een drama, passie, romantisch, spannend en verdrietig mengen zich in het spannende boek van Suzanne Vermeer Blij dat ik het gelezen heb!
 • Bon Bini Beach

  4
  By Heleen R
  Leuk boek, leest lekker snel weg!
 • Bon Bini Beach

  3
  By Hillie G
  Leuk om in de vakantie te lezen .... Ongecompliceerd en toch spannend! Hilda

keyboard_arrow_up