Fietstocht naar Rome by Jan Verheijen

Fietstocht naar Rome

By Jan Verheijen

 • Release Date: 2012-06-09
 • Genre: Europa
Score: 4
4
From 7 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Dit is een reisverslag in 150 pagina's, voorzien van ongeveer 40 films en zo'n 530 foto's over mijn fietstocht naar Rome. Ik maakte deze tocht bij het begin van mijn pensionering in de voetsporen van mijn vader die precies dezelfde fietsreis maakte in 1928, vandaar de ondertitel 'sulle orme del padre'.
De hele tocht wordt van dag tot dag beschreven en de rit is voorzien van een groot aantal kaarten. Deze kaarten en de bijbehorende tracks in KML-formaat zijn ook beschikbaar voor degenen die deze reis al dan niet virtueel (in Google-earth) of in werkelijkheid willen nafietsen.
Absoluut hoogtepunt was het binnentreden mét fiets in het Colosseum te Rome en een foto op dezelfde plaats als mijn vader 82 geleden. Hiervoor had ik dezelfde afstand al tweemaal eerder gereden, maar telkens werd de toegang mét fiets tot dit gebouw geweigerd. Toen ik dit keer Milaan al was gepasseerd, ontving ik tot mijn grote verbazing en vreugde een e-mailtje van de soprintendenza van het Colosseum met het bericht dat mijn eerder afgewezen verzoek positief was herzien. De reden was de blog over deze fietstocht die men als 'emotivo' en 'splendido'  kwalificeerde. Dit, inmiddels ruim 2600 maal gedownload boek is de uitwerking van het reisverhaal dat ik onderweg schreef op mijn MacBook.

Reviews

 • Onmogelijk te downloaden!

  1
  By Twan Offermans
  Geeft continu aan dat er te weinig ruimte is, terwijl er meer dan het dubbele van de vereiste ruimte beschikbaar is, zelfs na nog meer ruimte vrijmaken blijft dit probleem bestaan e dat alleen bij deze app. Ik moet 1ster toekennen om reactie te kunnen geven, echte beoordeling volgt wanneer dit probleem opgelost is,
 • Aanrader

  5
  By Barend Kaas
  Absolute aanrader voor fietsliefhebbers. Mooi verhaal over de fietstocht van mijn vader naar Rome. De plaatsen waar hij is geweest, de mensen die hij heeft ontmoet. Een ebook zoals het bedoeld is, met veel foto's, video's en de GPS-coordinaten van de hele reis.
 • Leuk boek!

  5
  By Daan Peters
  Erg leuk boek! Leuke verhalen en leuk ondersteund door de foto's! En echte aanrader voor de "reisfan"
 • j.mac

  5
  By dr. audi
  mooie uitgave, goed vormgegeven

keyboard_arrow_up