Vijftig tinten vrij by E L James

Vijftig tinten vrij

By E L James

 • Release Date: 2012-06-22
 • Genre: Erotische verhalen
Score: 4.5
4.5
From 487 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Vijftig tinten vrij is het laatste deel van de zinderende trilogie die in Amerika en Engeland al miljoenen vrouwen in vuur en vlam heeft gezet. Toen Anastasia Steele de gedreven en getraumatiseerde zakenman Christian Grey voor het eerst ontmoette, ontvlamde er een sensuele affaire die hun beider levens voorgoed zou veranderen. Ana wist altijd al dat het niet gemakkelijk zou zijn om van Christian Grey te houden, maar nu zorgt hun relatie voor allerlei onvoorziene uitdagingen. Zo moet Ana leren omgaan met Christians extravagante levensstijl zonder haar eigen integriteit of onafhankelijkheid te verliezen, en moet Grey zijn dwangmatigheid zien te bedwingen en de gruwelen uit zijn verleden gaan accepteren. Nu ze eindelijk samen zijn, leven ze in een wereld vol liefde, passie, intimiteit, rijkdom en eindeloze mogelijkheden. Maar juist op het moment dat ze het geluk in handen lijken te hebben, dreigt het noodlot Ana's zwartste nachtmerries werkelijkheid te maken. Vijftig tinten vrij is het slotdeel van de Vijftig tinten-trilogie. Tot voor kort werkte E L James, moeder van twee kinderen, als uitvoerend televisieproducent. Sinds haar jeugd droomde ze ervan om verhalen te schrijven, maar die droom stelde ze uit voor haar familie en haar carrière. Uiteindelijk nam ze de pen op. Het resultaat: de succesvolste erotische trilogie aller tijden. `Vijftig tinten grijs zet vrouwen in vuur en vlam!' The New York Times, #1 op de bestsellerlijst `Meest grensverleggende erotica ooit door een vrouw geschreven.' Elle

Reviews

 • Fifty shades serie..

  5
  By Lissa28.
  Top boek, makkelijk te lezen
 • Taal

  4
  By My Cartoon-
  Soms werd ik een beetje moe van al die sex scenes. Verhaal blijft geweldig en ik zou het zo weer opnieuw lezen. Heb het nu voor het eerst als ebook gelezen en baal dat er zoveel taalfouten inzitten. Voor dat geld kun je wel beter het boek in het echt kopen.
 • Sex, de rode draad.

  5
  By Countryman50
  Het verhaal leest heerlijk weg met het onderwerp sex als rode draad door het hele boek. Nog net zo boeiend als deel één en twee.
 • Trilogie vijftig tinten

  5
  By Triespatnek
  Goede serie om te lezen, jammer dat t laatste deel zo eindigt en niet zo gedetailleerd verder gaat als deel 1 en 2. Had van mij nog een deel 4 moeten komen!
 • 5
  By xngoclan
  Ik vond het de beste boek van de 3. Jammer dat er niet veel pagina's waren. Ik hoop dat E.L. James verder werkt aan het vervolg, ook al is dit het laatste deel.
 • Vijftig tinten Vrij

  5
  By the_icelander
  Deze serie moet je écht gelezen hebben. Heerlijke meeslepende boeken, ik hoop op een vervolg!
 • Vijftig tinten vrij

  5
  By Msavsteijger
  Af en toe rode oortjes maar erg spannend om te lezen net als vijftig tinten donkerder en vijftig tinten grijs super kan niet wachten op nog meer boeken.
 • Books

  5
  By Icaressx
  More books! Its amazing, i cant wait till the next book of fifty shades.
 • Vijftig tinten

  5
  By Deel1,2en3
  Het zijn mooie erotische boeken met een prachtig verhaal er achter. Het leest zeer gemakkelijk en het daagt je uit om verder te lezen. Ik hoor ook veel commentaar op de kinky sexy scènes , maar toch leest een ieder ze uit. Kortom 3 mooie romans, met een erotisch tintje en een goed verhaal. AW
 • A pageturner

  5
  By Really a pageturner
  Zoals de titel het al zegt, een pageturner! Vond ze alle drie erg leuk! Vooral deel drie is mijn favoriet, met het epiloog en de perspectief vanuit chris grey. Kan niet wachten tot el james weer een boek uitbrengt.

keyboard_arrow_up