Genadeloos by Karin Slaughter

Genadeloos

By Karin Slaughter

 • Release Date: 2012-06-27
 • Genre: Detectives en thrillers
Score: 4
4
From 101 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Inspecteur Will Trent lijkt, gesterkt door zijn liefde voor Sara Linton, eindelijk afscheid te kunnen nemen van zijn verleden. Maar wanneer zijn collega Amanda Wagner hem bewust buiten het onderzoek naar de moord op een jonge studente houdt, beseft hij dat de gebeurtenissen uit zijn jeugd hem nooit met rust zullen laten.
Will verricht zijn eigen speurwerk en keert daarvoor terug naar het weeshuis waar hij opgroeide. Daar treft hij onverwacht Amanda aan. De moord op de studente vertoont verrassende gelijkenissen met de eerste zaak die Amanda, destijds een van de eerste politievrouwen binnen het korps, ooit onder haar hoede had. Een zaak die direct verband hield met het geheim rond de geboorte van Will.
Zowel Will als Amanda zullen de demonen uit hun verleden moeten verslaan om te voorkomen dat er zich in Atlanta een nog grotere ramp zal voltrekken.

Reviews

 • Fantastische bundeling heden en verleden

  5
  By ghostybuster
  Het verhaal genadeloos, is een boeiend verhaal van 2 met elkaar - en in elkaar verstrengelde - verbonden werelden die zo'n 30 jaar uit elkaar liggen. Na dit 2 keer gelezen te hebben en ook de voorliggende verhalen in de goede volgorde te lezen wordt veel duidelijk en blijft het boeien.
 • Genadeloos

  5
  By Roswitha de Ridder
  Zeer spannend en eindelijk inzicht in verleden van Will Trent.
 • Geweldig!

  5
  By Sietske Hoogendoorn
  In een ruk uitgelezen, wat een topverhaal!
 • Genadeloos

  4
  By Oscar .G
  Spannend boek. Bijzonder om dit op een tablet te lezen.

keyboard_arrow_up