Inferno by Dan Brown

Inferno

By Dan Brown

 • Release Date: 2013-05-14
 • Genre: Actie en avontuur
Score: 4
4
From 308 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Dan Brown, Inferno

'Hoewel ik al tijdens mijn studie Dantes Inferno heb gelezen, heb ik pas onlangs, toen ik onderzoek deed in Florence, echte waardering gekregen voor de invloed van Dantes werk op de moderne tijd.' Dan Brown

'Ik verheug me erop in mijn nieuwe boek de lezers mee te nemen op een reis naar deze mysterieuze wereld, een landschap vol codes, symbolen en geheime doorgangen. Dan Brown

Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt op een nacht wakker in een ziekenhuis in Florence zonder te weten hoe hij daar is beland.
Geholpen door een stoïcijnse jonge vrouw, Sienna Brooks, vlucht Langdon en raakt hij verzeild in een duizelingwekkend avontuur. Langdon ontdekt dat hij in het bezit is van een reeks verontrustende codes, gecreëerd door een briljante wetenschapper; een genie dat geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.

De strijd tegen deze mysterieuze vijand voert hen langs tijdloze locaties als het Palazzo Vecchio, de Boboli-tuinen en de Duomo, en Langdon en Brooks stuiten op een netwerk van verborgen doorgangen en eeuwenoude geheimen...

In zijn fenomenale bestsellers De Da Vinci Code, Het Bernini Mysterie en Het Verloren Symbool vermengde Dan Brown op meesterlijke wijze geschiedenis, kunst, codes en symbolen met een razend spannend verhaal. Met Inferno bevindt Brown zich op vertrouwd terrein en heeft hij misschien wel zijn gewaagdste boek tot nu toe geschreven.

Reviews

 • Een ongeloofwaardig Inferno

  1
  By Bierweg
  Alles gelezen van Dan Brown, dit boek is zondermeer zijn slechtste creatie. Plotwendingen die zo ongeloofwaardig overkomen dat ze bijna lachwekkend zijn. Je kunt je lezer op het verkeerde been zetten, dat is prima voor het verhaal. Maar hoe dat in dit boek gebeurd is te triviaal voor woorden.
 • Pfffff

  1
  By Bijlman
  Waarom zijn velen zo lyrisch over deze schrijver? Ik kijk nog liever Indiana Jones of andere ongeloofwaardige flauwekul dan me ergeren aan dit boek. Voorbeeld: tegenspeelster Sienna heeft een IQ van 208 en wil haar ware identiteit graag geheim houden. Maar ze laat allerlei persoonlijke zooi in haar appartement slingeren i.c.m. een laptop zonder wachtwoord en niet afgeschermd IP-adres. En dan moet de rest nog komen. Pfffff.
 • Love it

  5
  By wessol
  No need to say more
 • Inferno

  5
  By Joekel101
  Van het begin tot het einde blijft het verhaal boeien. Je wil blijven lezen. Een echte aanrader
 • (te)veel nutteloze informatie

  1
  By GerritNM
  Ik vond het een vreselijk slecht boek. De schrijver mag best af en toe iets toelichten maar zoveel? Als je het boek kan lenen, zou ik dat doen; €17,99 is m.i. teveel geld voor dit iBook.
 • Disappointed

  2
  By Vogueish
  I expected a lot more. Especially disappointed about the ending. Too much details and information and i really expected (hoped for) a twist at the end. Its like Dan Brown thought more about how it will be as a movie. However i liked the message he gave in the epilogue.
 • Inferno

  1
  By Turrican 128
  Ik heb dit boek gekocht. Best prijzig en beslist het geld niet waard. Langdradig ,ver gezocht en slecht geschreven Ben toch in de reclame getrapt. Die davincode vond ik wel aardig. Nooit gekocht. Als je ergens voor betaald verwacht je misschien meer.
 • Inferno

  3
  By PFvB
  Naast een spannend verhaal dat uitdooft en qua afronding mij ietwat tegenstaat, lees je voor een groot deel een reisgids.
 • Inferno recensie

  4
  By Akın Polat
  Geachte allemaal, Het boek is heel erg goed en secuur geschreven, m.b.t. de beschrijving van de diverse plaatsen die het hoofdpersoon (Robert Langdon) in zijn avontuur bezoekt. Ik heb het boek in 3 dagen uitgelezen, omdat ik niet kon wachten om te weten te komen hoe het verhaal zich verder ontwikkelde en ten slotte eindigt. Hiermee wil ik de spanning benadrukken dat het boek mij gegeven heeft, wel moet ik erbij toevoegen dat het soms iets te ver in ging op de details van de kunstwerken (niet slecht bedoeld, want ik begrijp dat de kunstwerken heel erg mooi zijn en de schrijver dit wil overbrengen in zijn tekst). Kortom ik heb genoten van het boek en raad het heel erg aan om te lezen. Hopende jullie hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Hoogachtend, Akın Polat
 • Dom boek

  1
  By @Mendo
  Jammer dat ik het book als ebook heb gekocht, anders had ik m mooi een potje uit het raam gedonderd. Tien keer dat Mickey Mouse horloge - ik ben er zo ontzettend klaar mee...

keyboard_arrow_up