Na dit leven by Eben Alexander

Na dit leven

By Eben Alexander

 • Release Date: 2013-03-05
 • Genre: Spiritualiteit
Score: 4
4
From 23 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Eben Alexander gaf al vijftien jaar les in de neurochirurgie toen hij een bijna-doodervaring kreeg na een zeldzame vorm van hersenvliesontsteking. Zeven dagen lang was hij hersendood, tot hij onverwacht uit zijn diepe coma ontwaakte. Wat hij zich kan herinneren uit die tijd staat voor altijd in zijn geheugen gegrift: hij is ervan overtuigd geraakt dat er leven is na de dood. In dit fascinerende boek - dat in Amerika op de eerste plaats van de New York Times-bestsellerlijst binnenkwam - vertelt hij zijn ongelooflijke verhaal.

Reviews

 • Na dit leven

  5
  By Hoto kl
  Een feest van herkenning! Dank.
 • Moeilijk leesbaar

  1
  By KyraJay
  De arts beschrijft meer over zijn familie en ziekte als over gene zijde. Een heel ander verhaal dan andere boeken.
 • Heel bijzonder!

  5
  By Monique300363
  Ik ben zeer onder de indruk van dit boek. Niet met woorden te omschrijven, lezen dus!
 • Bizar mooi verhaal

  5
  By Super gtd tool
  De kracht van dit boek ligt in het feit dat Eben Alexander zijn hemelse reis koppelt aan de aardse beleving van de mensen die om zijn lichaam waren toen dat volgens medische termen in een coma verbleef. Voeg daarbij ook het gegeven dat Eben alles van zijn leven dat volgens relevant is voor zijn verhaal, open eerlijk deelt. Dat maakt zijn verhaal compleet.
 • Bevlogen betoog

  4
  By Dree Andrea
  Pakkend boek. Bevlogen ervaringen. Vond wel dat de schrijver veel concludeert uit zijn ervaringen. "Na dit leven" vind ik een vreemde titel omdat zijn ervaringen een dimensie beschrijven die mijns inziens hier en nu al is, en niet perse NA dit leven. Hij zegt dat ook ergens in zijn boek. "Proof of heaven" vind ik zelfs nog verder gaan. Zijn ervaringen, die ik aan wil nemen, bewijzen (nog steeds) niet dat er een bewustzijn is nadat ons lichaam overleden is. Hij was immers nog in leven (weliswaar functioneerde vitale delen van zijn hersenen niet).... Zet je wel aan t denken over onze zeer beperkte kijk op onszelf en de context waarin we leven. Zou prachtig zijn als we beseffen dat deze dimensie hier en nu voor ons beschikbaar is. Als dit besef diep doordringt, zullen wij soortgelijke ervaringen kunnen beleven!

keyboard_arrow_up