Dubbele dreiging by Tom Clancy

Dubbele dreiging

By Tom Clancy

 • Release Date: 2013-03-05
 • Genre: Detectives en thrillers
Score: 4.5
4.5
From 33 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

President Jack Ryan is nog maar net teruggekeerd in het Witte Huis als hij zich geconfronteerd ziet met een internationale crisis. Een mislukte staatsgreep in de Volksrepubliek China dwingt de Chinese president Wei Zhen Lin om in te stemmen met de expansiepolitiek van generaal Su Ke Quiang. De Zuid-Chinese Zee wordt geclaimd en Chinese troepen worden in opperste paraatheid gebracht voor een invasie van Taiwan.

Ryan en zijn kabinet zijn vastbesloten om China af te stoppen, maar China heeft een nieuwe generatie raketten ontwikkeld die de Amerikaanse marineschepen die Taiwan moeten beschermen, bedreigen. Tegelijkertijd hebben computerexperts een allesvernietigende cyberaanval ingezet op de Amerikaanse infrastructuur, een nieuw soort oorlogvoering die vele malen gevaarlijker is dan welke eerdere aanval op de Verenigde Staten dan ook.

In een ultieme poging de crisis te bestrijden, doet president Ryan een beroep op de Campus. Maar er is één probleem voor deze ultrageheime dienst die volledig onder de radar van de Amerikaanse politiek opereert: iemand weet van hun bestaan af en dreigt hun identiteit te onthullen…

Reviews

 • Dubbele dreiging

  5
  By Luc2801
  Weer een echte technothriller. Je leest het boek in één ruk uit ... Goede spanningsopbouw
 • Dubbele dreiging

  3
  By Hgvmaster
  Tom Clancy maakt zich er de laatste jaren te gemakkelijk van af. Met een co-auteur hooft hij kennelijk allen voor de hoofdlijnen te zorgen. De plot is redelijk te voorzien en niet super uitgewerkt. Als echte Clancy fan is het wel te pruimen, maar zeker geen meesterwerk.

keyboard_arrow_up