Het Bernini mysterie by Dan Brown

Het Bernini mysterie

By Dan Brown

 • Release Date: 2013-03-07
 • Genre: Detectives en thrillers
Score: 4.5
4.5
From 33 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Van de auteur van DE DA VINCI CODE, INFERNO en HET VERLOREN SYMBOOL

Professor Robert Langdon wordt naar CERN ontboden om een mysterieus symbool op de borst van een vermoorde wetenschapper te duiden. Langdon ziet een verband met de Illuminati, de machtigste terreurbeweging uit de geschiedenis.

Dan blijkt er een tijdbom in het Vaticaan verborgen te zijn, net nu de kerkleiders een nieuwe paus kiezen. Robert Langdon onderneemt een race tegen de klok. Hij volgt een eeuwenoud spoor door Rome, langs crypten, catacomben en verlaten kerken.

De wereldberoemde Dan Brown is de zoon van een wiskundige en een muzikante. Hij is getrouwd met de kunsthistorica en schilderes Blythe. Voor hij fulltimeschrijver werd, was hij jarenlang docent Engels.

`Een spannend en intrigerend leesavontuur.
NRC Handelsblad

`Verweeft geschiedenis en culturele lessen zonder de actie af te remmen. Raad niet wat er zal gebeuren. Je zit ernaast. Telkens weer.
Bookreporter

`De combinatie van romantiek, religie, wetenschap, moord, mystiek, architectuur en actie maken deze thriller zeer de moeite waard.
Italië.nl

Reviews

 • Bernini mysterie

  5
  By Carien Touwen
  Het is een goed boek, heerlijk lezen en heel spannend. Boeit letterlijk tot aan het einde.
 • Bernini Mysterie

  5
  By J.P.M. van Amsterdam
  Heerlijk boek waarin je de hele wereld vergeet en dat in 1 ruk uitleest . Zeer aan te raden voor diegene die houden van mysteries en intriges. ga zeker een volgend boek van Dan Brown snel lezen.
 • Heerlijk informatief en spannend verhaal

  5
  By Tolnesia
  Kon het niet laten om weg te leggen, heb met plezier dit informatieve en echt spannende verhaal gelezen. Echte aanrader en voor veel interesses geschikt! Aanrader!!

keyboard_arrow_up