Ik heb de tijd by Oscar Hammerstein

Ik heb de tijd

By Oscar Hammerstein

 • Release Date: 2014-01-27
 • Genre: Biografieën en memoires
Score: 4.5
4.5
From 9 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

In het leven van de advocaat Oscar Hammerstein zijn drie data van veel belang. Wanneer hij in juli 1988 te horen krijgt dat hij besmet is met het hiv-virus toentertijd een doodvonnis stort zijn wereld in. Hij gaat gezond leven, veel sporten en zet alles op alles om te overleven.In de lente van 1994 wordt hij opgepakt wegens vermeende betrokkenheid bij het witwassen van crimineel geld en wordt zijn overlevingsinstinct voor een tweede maal aangesproken. Zes weken lang zit hij vast. Uiteindelijk wordt hij op alle punten vrijgesproken.De moord op zijn vriend Pim Fortuyn is het derde ijkpunt in Hammersteins leven. De dader is veroordeeld maar de littekens ervan zijn bij de advocaat én in onze samenleving nog zichtbaar. In Ik heb de tijd vertelt Hammerstein openhartig over zijn familie en vrienden, zijn Leidse studententijd en zijn carrière als advocaat aan de hand van deze drie levensbepalende gebeurtenissen.

Reviews

 • Bijzondere man, bijzonder boek!

  5
  By Vic-97
  Mr. Hammerstein is voor mij een ware bron van inspiratie. Een prachtig levensverhaal met ups en downs, over Fortuyn, de LPF, Gruptar en zijn eigen strafzaak. Een absolute aanrader voor andere advocaten in spé en geïnteresseerden in de rechtsstaat. Voor mij was dit de eerste biografie die niet langdradig werd of uit eigen belang is geschreven, maar echt een boek vóór de lezer!
 • Ik heb de tijd.

  4
  By Frank Bak
  In het colofon worden foto's vermeld, waarvan geen enkele in het boek terug te vinden is. Zij worden node gemist in het verder uitstekende, en met de nodige humor en afstand geschreven relaas.
 • Oscar Hammerstein 2013 "Ik heb de tijd".

  5
  By M. Mendes Tavares
  Een mooi, openhartig en goed geschreven boek. Mijn complimenten.

keyboard_arrow_up