iPad voor leerkrachten by Kurt Klynen

iPad voor leerkrachten

By Kurt Klynen

 • Release Date: 2013-08-27
 • Genre: Onderwijs
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Welkom in deze basisgids! Je hebt een iPad aangeschaft of er zijn er een aantal op je school aangekomen? I know the feeling: fijn, maar wat nu!? Eerlijkgezegd ... ik was al blij dat ik de eerste keer de aan- en uitknop kon vinden. Toen ik ietwat overweg kon met het toestel, ging ik op zoek naar geschikte apps die me toelieten de iPad daarna stap voor stap te integreren in mijn lesgeven. Het is me gelukt, en ik deel mijn ervaringen graag met jou.
Met kleine stappen leer je steeds meer mogelijkheden kennen van je iPad om deze in te schakelen voor leren en lesgeven. Een goede basis is essentieel om met een gerust gemoed aan de slag te gaan met je iPad in de klas. Ik leer je enkele basiskneepjes die je achteraf kan afchecken in de checklist. 
Aan dit boek werkten leerkrachten mee uit alle lagen van het onderwijs. Ik wil hen dan ook bedanken om enthousiast ideeën, meningen, tips en trucs te willen delen. 
Deze gids is allesbehalve volledig, maar ik ben er zeker van dat hij je alvast een heel eind op weg kan helpen. Veel lees- en leerplezier!

Reviews

 • update

  4
  By MarkvdMortel
  Komt er binnenkort een update?
 • iPad voor leerkrachten

  5
  By André Gilara
  Goede basishandeling voor leerkrachten die met een iPad willen werken in het onderwijs. Veel praktische tips. Een aanrader.

keyboard_arrow_up