Onder de grond by Mark van Heck

Onder de grond

By Mark van Heck

 • Release Date: 2013-10-22
 • Genre: Techniek
Score: 4.5
4.5
From 18 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

‘Onder de grond’ neemt je mee op een reis door de Nederlandse ondergrond. Naast tekst en beeld bevat dit interactieve boek vele filmpjes, animaties, kaarten, infographics en 3D-modellen. Met je vingers zet je continenten in beweging en laat je 3D-modellen van parkeergarages kantelen en draaien. Je ziet hoe hier ooit dinosaurussen en mammoeten rondliepen. En welke griezels er tegenwoordig allemaal onder een stoeptegel krioelen. ‘Onder de grond’ is een even avontuurlijk als leerzaam boek over de onderkant van Nederland.

Reviews

 • Leuk samengesteld

  4
  By Don Zandbergen
  Leuk samengesteld, ideaal voor de jonge ondergrond verkenners! De interactieve werking die iBooks mogelijk maakt is bijzonder en mooi voor de animaties en filmpjes maar heeft en beperkte toevoeging voor sommige tekstdelen. Veder mooie plaatjes van Rotterdam en Amsterdam, heb genoten van dit boekwerk.
 • Onder de grond

  5
  By Paul1187
  Dit boek is een zeer complete en heldere uitgave van een boek over de Nederlandse ondergrond. De informatie is duidelijk en van goede kwaliteit. Erg gebruiksvriendelijk en ook zeer bruikbaar voor in het klaslokaal.

keyboard_arrow_up