Het is zoals het is by Marcel van Roosmalen

Het is zoals het is

By Marcel van Roosmalen

 • Release Date: 2013-10-04
 • Genre: Sport en buitenleven
Score: 4.5
4.5
From 13 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Schrijver en journalist Marcel van Roosmalen stond zijn hele jeugd op de lange, overdekte staantribune van stadion Nieuw Monnikenhuize in Arnhem. Eerst ging hij aan de hand van zijn vader, daarna met zijn broer en later met vrienden. Op 31 augustus 1983 zag hij verdediger Theo Bos zijn debuut maken tegen FC Wageningen. Hij zou in totaal 369 competitiewedstrijden voor de club spelen en uitgroeien tot Mister Vitesse en tot het jeugdidool van Van Roosmalen. Nadat bij Theo Bos alvleesklierkanker was geconstateerd, vroeg hij Van Roosmalen dit boek te schrijven. Het is zoals het is is geen biografie, maar een met humor geschreven portret van de mens, voetballer en trainer Theo Bos.

Reviews

 • Het raakt je

  4
  By Ludwig Smits
  Ik werd zelf in 1979 bij de jeugd van vitesse geselecteerd. Daar leerde ik theo kennen, prima gozer! Later op afstand gevolgd. Dit boek verteld hoe hij was recht door zee
 • Je moet het lezen!

  5
  By JespertjeEllen
  Een oprecht boek waarin je iemand beter leert kennen en niet alleen omdat ik heb hem bij Vitesse heb zien voetballen en trainingen geven! Het is triest dat hij er niet meer is, maar het is voor iedereen die hem kende een aandenken om trots op te zijn! En fijn dat Theo het zelf zo graag op deze manier wilde!

keyboard_arrow_up