Tem je geest by Ruby Wax

Tem je geest

By Ruby Wax

  • Release Date: 2013-10-23
  • Genre: Psychologie
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Hartverwarmend, grappig, ontroerend en vol inzichten – Ruby Wax op haar best!

Ruby Wax’ eigen ervaringen met depressiviteit deden haar besluiten om haar tv-carrière op een laag pitje te zetten. Ze ging de menselijke geest te bestuderen en behaalde een master in mindfulness aan de Universiteit van Oxford.

In Tem je geest laat Wax op haar eigenzinnige manier zien hoe onze constant doorjakkerende en zelfkritische gedachten ons gestrest en angstig kunnen maken. Daarnaast legt ze uit hoe we deze cirkel kunnen doorbreken. We moeten verbindingen in onze gedachten opnieuw aanleggen en zo rust vinden in deze hectische wereld.

Door het boek heen vertelt Wax bovendien op pregnante, ontroerende en vaak hilarische wijze haar eigen verhaal en hoe mindfulness haar op de been houdt.

Ruby Wax, bekend van het tv-programma Ruby Goes Dutch, leed zelf aan depressies. Ze behaalde haar master in mindfulness gebaseerd op coginitieve therapie aan de Universiteit van Oxford. Daarnaast gaf ze een presentatie op TEDGlobal. Ze heeft de website Blackdogtribe.com opgezet voor mensen met een depressie en andere geestesziektes.

Reviews

  • Help wat een slechte vertaling

    4
    By Marlies
    Een leuk en onderhoudend boek, maar jammer van de ronduit slechte vertaling. Downloaden in het Engels is een must...

keyboard_arrow_up