Kukel en Kakel by Herman Roozen

Kukel en Kakel

By Herman Roozen

 • Release Date: 2013-10-29
 • Genre: Stripromans
Score: 4.5
4.5
From 93 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Kukel en Kakel: 2 ei is een half ei

“2 ei is een half ei” is een bundeling van 20 afleveringen van de strip Kukel en Kakel die eerder verschenen zijn in het blad Pluimveehouderij. Kukel en Kakel kakelen, tokken, krabbelen, fladderen en leggen hun visie op de pluimveehouderij voor u neer. “2 ei is een half ei” is geen lege dop!

Herman Roozen (1966) tekent al bijna 10 jaar elke week de strip Opa in weekblad Boerderij. Daarnaast schrijft hij de strips Rembrandt en De Ruyter voor tekenaar Pieter Hogenbirk. En daar weer naast schrijft hij mee aan populaire strips als Jan, Jans en de kinderen, Donald Duck en Dirkjan. En daar weer naast maakt hij cartoons, illustraties, logo’s, pictogrammen, kleurplaten en praatplaten, en doet hij aan stand-up cartooning. En niet in de laatste plaats besteedt hij aandacht aan zijn gezin en zijn bescheiden collectie bordspellen.

De Beroepsvereniging Nederlandse Stripmakers (BNS) is een landelijke organisatie van en voor professionele stripmakers: striptekenaars, scenaristen, inkleurders en letteraars. De BNS zet zich in voor erkenning, waardering en promotie van het Nederlandse beeldverhaal.

Reviews

 • Leuk boek.

  5
  By Is een recept
  Het is een leuk grappig en mooi getekend boek.
 • Kukel en Kakel

  5
  By Tobitoekie
  Gaaf en grappig boek, joh!

keyboard_arrow_up