De straatvechter by Robert Moszkowicz

De straatvechter

By Robert Moszkowicz

 • Release Date: 2014-02-06
 • Genre: Biografieën en memoires
Score: 4
4
From 27 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Openhartige en spraakmakende biografie van Robert Moszkowicz

Hij is een Moszkowicz; en misschien wel de meest briljante van allemaal. Robert Moszkowicz bouwde meerdere goedlopende advocatenpraktijken op en wordt geroemd om zijn juridische kennis. Toch kent zijn leven ook diepe dalen. In De straatvechter vertelt hij zijn verhaal. Over het faillissement van zijn kantoor, zijn vier echtgenotes en dertien kinderen (waarvan er vier zijn overleden) en zijn strijd tegen een heroïneverslaving.

Uiteraard komt ook het roemruchte juristengeslacht Moszkowicz aan bod. Voor het eerst krijgen we een blik achter de schermen van deze disfunctionele familie. Denk aan de trucjes die zijn broer Bram heeft uitgehaald, de boter op het hoofd van de Orde van Advocaten en alle manieren waarop Moszkowicz’ vakgenoten hun inkomsten kunstmatig vergroten met medeweten van de rechtbanken. De straatvechter zal voor de nodige opschudding zorgen in de juridische wereld – om over de familie Moszkowicz maar te zwijgen.

Reviews

 • De straatvechter Robbert Moszkowicz

  5
  By Jeroen123456789.,;:3577889
  Zeer indrukwekkend, interessant en keihard . Heel veel respect voor Robbert .. Ik hoop als ik zijn leeftijd heb, ook nog zo positieve in het leven sta. Maar vooral dat ik ook net zo trots ben... *zoals het water het gezicht weerspiegeld, zo weerspiegeld het hart van de mens de mens* Het ga je goed.
 • De straatvechter Robert Moszkowicz

  4
  By janvanee
  Een heel goed verhaal. Mooi en eerlijk opgeschreven. Ik begeleid momenteel jongeren die vastlopen in Nederland . Ik doe dit in Frankrijk , www. Eventjesfrankrijk.nl Robert is een fantastisch Voorbeeld van iemand die blijft geloven on zichzelf en zijn kracht, dank je Robert, je bent een voorbeeld! Jan van Ee

keyboard_arrow_up