Heroine godverdomme by Rene van Collem

Heroine godverdomme

By Rene van Collem

 • Release Date: 2014-01-25
 • Genre: Biografieën en memoires
Score: 4.5
4.5
From 13 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Heroïne godverdomme is het eerlijke en aangrijpende levensverhaal van René van Collem, drummer bij Doe Maar. René begon als 18-jarige jongen als drummer in de beroemdste Nederlandse band ooit, maar zijn heroïneverslaving maakte het spelen in de band uiteindelijk onmogelijk. Toen hij ging stelen van bandleden en fans was zijn tijd bij Doe Maar voorbij, maar zijn verslaving niet. Meer dan 30 jaar later schreef hij zijn levensverhaal, eindelijk clean en gelukkig met zijn grote liefde Margaretha en na een onvergetelijke comeback bij Doe Maar. Heroïne godverdomme is een verhaal van roem, rock-`n-roll, een keiharde val en een glorieuze wederopstanding. MET FOTOKATERN

Reviews

 • Indrukwekkend

  4
  By Sanshai
  Als oud Doe Maar fan trok de titel van het boek me aan. Omdat ik in mijn werk veel te maken heb met verslaafden vind ik het altijd interessant om het verhaal eens van een ervaringsdeskundige te lezen. Ik had het boek in twee dagen uit. Petje af voor het uiteindelijke doorzettingsvermogen. Wat ik ervan geleerd heb is dat je nooit de hoop op moet geven en dat het belangrijk is dat familie en vrienden een verslaafden nooit moeten laten vallen. Hoe moeilijk dat ook is. En wederom is duidelijk geworden: liefde overwint alles! Ps: puntje van kritiek: er staan wat taalfouten in het boek. Slordigheidje?
 • Prachtig boek.

  5
  By Marcb1969
  Als jochie van elf was ik groot fan van Doe Maar en ook nadat de band uit elkaar was gegaan draaide ik nog met grote regelmaat hun muziek. Ik wist dat het de drummer, Rene van Collem, niet goed was vergaan na zijn vertrek bij de band. Een paar weken geleden vertelde Rene zijn verhaal in het tv programma "de wandeling". Ik was geraakt door zijn eerlijke,openhartige verhaal over zijn drugsverslaving,zijn grote liefde en reddende "engel" Margaretha,en zijn come back bij Doe Maar. Het boek beschrijft een leven van jarenlange drugsverslaving met uiteindelijk een "happy end". Aanrader !
 • Heroïne godverdomme

  5
  By René van Collem
  In dit boek staat een wonderlijk verhaal. Het is indrukwekkend en geeft hoop aan iedereen die vastzit in een verslaving, maar ook voor mensen zonder verslaving is dit een prachtig boek om te lezen. Het geeft aan hoeveel kracht een mens bezit om een uitzichtloze situatie om te buigen naar een liefdevol en zinvol bestaan. Eerst de bodem van de put te moeten raken om te kunnen veranderen. Aan het eind van het boek staan waardevolle tips.

keyboard_arrow_up