Jagtlust by Annejet van der Zijl

Jagtlust

By Annejet van der Zijl

  • Release Date: 2011-06-15
  • Genre: Biografie├źn en memoires
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Iedereen sprak erover en wilde ernaartoe: het Gooise buitenhuis Jagtlust, waar alles gebeurde wat in het burgermans Nederland van voor 68 nog niet kon. En dat met superieure stijl, ongebreidelde creativiteit en een even onstuitbare levenslust: `Je stampte met je voet op de grond en het was feest, aldus Remco Campert. Maar toen Annejet van der Zijl op zoek ging naar de geschiedenis van dit mythische landhuis, ontdekte ze dat ook de prachtige chaos die Jagtlust heette, een onvermoed donkere keerzijde had.
Jagtlust is het debuut van Annejet van der Zijl en verscheen in 1998. De ontvangst was lovend: `kostelijk (Het Parool); `meeslepend (de Volkskrant); `wervelend (De Telegraaf). Nu wordt het boek beschouwd als het begin van wat NRC Handelsblad onlangs noemde: `[Annejets] triomftocht door de verhalende non-fictie, met veelgeprezen en massaal gelezen titels als Anna (2002), Sonny Boy (2004) en Bernhard (2010).

Reviews

  • Jagtlust

    1
    By wendie9
    Helaas gaat deze recensie niet over de inhoud van het boek, aangezien ik deze versie niet volledig kan lezen. Op welke grootte ik hem ook instel, er vallen delen van de tekst weg. Waar moet ik zijn om hier een klacht over in te dienen?

keyboard_arrow_up