Wanneer mag ik naar huis? by Eric Sluiter

Wanneer mag ik naar huis?

By Eric Sluiter

 • Release Date: 2015-01-01
 • Genre: Psychologie
Score: 4
4
From 246 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

De verhalen zijn uit het leven gegrepen, met alle bijzondere situaties waarin je als verzorgende terecht kunt komen, met de onrust die de mensen plotseling overkomt en alle confrontaties en incidenten die daarbij horen. Je kijkt als het ware écht over mijn schouder mee. Hoe ik handel bijvoorbeeld of juist niet, hoe ik twijfel, wat ik voel op de momenten waarin de stemming plotseling omslaat. Maar je leest ook hoe ik dit bijzondere werk ervaar, en wat het met je doet om voor mensen te zorgen die hun gezondheid helemaal aan jou toevertrouwen. Het is het mooiste vak dat er bestaat! Veel leesplezier toegewenst!

Reviews

 • Wanneer mag ik naar huis?

  5
  By Mellina1966
  Wauw…herkenbaar op alle fronten..zowel als dochter van een moeder met Alzheimer…als een beginnende verzorgende na het maken van een carriere switch..
 • Taal

  2
  By AngeliqueP
  Leuk om een collega te lezen. Wel zou ik je boeken na laten kijken op taal- en grammaticafouten. 😉
 • Wanneer mag ik naar huis

  5
  By Verde cab
  Heel goed geschreven, top!!!!
 • Wanneer mag ik naar huis

  5
  By Henk Blokzijl
  Geweldig, helder en met humor geschreven realiteitsboek. Toen ik bepaalde hoofdstukken voorlas aan mijn partner heeft zij tranen gelachenen gaf aan dat zijzelf dit in haar werk veel tegenkwam. Veel herkenning dus. De moeite van het lezen waard
 • Wanneer mag ik naar huis v

  5
  By Erik sluiter schrijver
  Een prachtig herkenbaar boek met zijn verhalen helaas maar al te waar! Toch dank hiervoor om het ook eens te lezen van iemand want het was een moeilijke tijd toen met mijn moeder met haar dementie soms zo eigen zo lief en dan weer zo boos en onberekenbaar!
 • Wanneer mag ik naar huis

  5
  By Rietje1953
  Een veel gestelde vraag ook in geriatrische verpleegtehuizen. Het boek is in zeer begrijpelijke taal geschreven waardoor het heel gemakkelijk leest. De beschreven ervaringen zorgen ervoor dat je het boek niet kunt wegleggen. Je wilt weten hoe het verder gaat met de bewoners. Eric succes met je carrière in de zorg. Volgens mij ben je hiervoor in de wieg gelegd. Ik zie met spanning uit naar een volgend boek.
 • Wanneer mag ik naar huis

  5
  By Liefde van mijn leven
  Geweldig boek dat je echt meeneemt naar de werkelijkheid ik heb het boek in één ruk uitgelezen en er hebben heel wat tranen gevloeid, daar komt ook nog bij dat ik deze situaties als dochter van zeer nabij heb meegemaakt. Ik zal dan ook graag de andere uitgaven gaan lezen Eric helemaal super echt Top
 • Wanneer mag ik naar huis

  5
  By Boskatje
  Ik heb 25 jaar geleden met bewoners zoals beschreven in het boek gewerkt. Ik herken vele beschrijvingen van situaties en reacties. Een aanrader voor zowel mensen die in de zorg werken en mensen die te maken krijgen met deze situaties binnen hun familie en of vrienden kring, het is een eye opener zoals men dit in het engels noemt. Herkenbaar en doordat het zo duidelijk is beschreven ga je bepaalde handelingen begrijpen en misschien ook accepteren.
 • Herkenbaar

  5
  By BarbaraCéline
  Als woonzorgbegeleider in een kleinschalig wonen project in Utrecht, moet ik zeggen dat ik mij in veel dingen herken van het boek. Mooi geschreven en met liefde voor het vak👍
 • Top

  5
  By Kietje86
  Een kort boek met duidelijke verhalen over het leven en werken op een pg-afdeling.

keyboard_arrow_up