Koop deze app niet by Picathartes.com

Koop deze app niet

By Picathartes.com

 • Release Date: 2015-03-03
 • Genre: Biografieën en memoires
Score: 4
4
From 41 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Dit boek staat in de bestsellers aller tijden lijst.
Wij vertellen je ons verhaal op onze manier. Let niet op kromme zinnen, punten en komma’s die verkeerd staan of verkeerde woordkeuzes. Het enige dat we kwijt willen is ons verhaal en de boodschap komt ook heel goed over zonder alle formele regeltjes uit de schrijvers wereld. Het zou alleen al daarom lachen zijn als we in de boeken top50 komen ondanks of misschien wel juist omdat we lak hebben aan al die ouderwetse regeltjes.
*Al vanaf dag 1 is dit boek een bestseller!*
Op 1 September 2013 komt de app Live TV Kijken van de broertjes Maurice (16) en Bas (14) uit in de Apple Appstore.
Amper een jaar later is de app volgens Apple één van de beste apps van 2014. In koop deze app niet beschrijven de broertjes hun opmerkelijke avontuur dat hen tot dit succes bracht en nemen ze je mee achter de schermen met Live TV Kijken. Hun verhaal wordt afgewisseld met interessante feiten van : marketing tot de nieuwe media. Ze laten vooral zien dat het kinderlijk eenvoudig is om succesvol te zijn als je jong bent. Er is duidelijk een nieuwe generatie opgestaan die de spot drijft met alle zakelijke en marketing wijsheden. Mede dankzij de nieuwe technieken loopt deze nieuwe generatie steeds vaker voorop. Ze zijn gewend aan de snelheid van de veranderingen en, belangrijker, ze kunnen hier mee omgaan. Live TV Kijken achter de schermen is, zoals de App zelf ,voor alle leeftijden,  man of vrouw een must have (read).

Reviews

 • Ouwe soep

  1
  By repelaar
  Deze dure app doet het nu niet meer, dus dit is historie nu!
 • Heel verhelderend en leuk

  5
  By GL2U
  Super leuk geschreven en een echte eye-opener. Ga vooral zo door. Mooie uitleg en verbazingwekkend te lezen of het mismanagement in omroepland. Maar ook bij de overheid. Geen visie, bij beide niet.
 • Had beter 'Koop dit boek niet' kunnen heten...

  1
  By Mr. Green NL
  Wellicht interessant qua inhoud, maar na een paar bladzijden van de preview doorgenomen te hebben ben ik maar gestopt met lezen. Dramatisch slecht geschreven, boordevol stijl-, spel- en grammaticale fouten. Ik verwachtte echt geen literair meesterwerk, maar dit is broddelwerk. Om dit boek te omschrijven als een 'prachtig geschreven boek', zoals in andere recensies het geval is, moet je een wel héél lage standaard hanteren (of zijn er voor de recensies vrienden en familie ingeschakeld?). Misschien kunnen de auteurs hun aandacht beter richten op de app, waar immers nog genoeg aan te verbeteren valt.
 • Top! absolute aanrader.

  5
  By coolwine
  Prachtig geschreven boek! Eerlijk, oprecht, ambitieus en Out of the box. Complimenten mannen! Ook de app werkt geweldig. Ik hoop dat jullie de markt van omroepen op hun grondvesten zullen laten schudden zodat de klant weer op 1 komt te staan.
 • Live TV

  4
  By ktppl
  Leuk boek, leest makkelijk weg. E-Books kennen geen tweede druk, maar ik zou toch eens kijken of er een app is om de spelling te checken. D's en t's worden schijnbaar willekeurig gebruikt, en voor mijn generatie, die geen apps kan ontwikkelen, is dat soms irritant. ;-)
 • Goed boek!

  5
  By konijnliefhebber
  Dit boek leest goed weg, mooi om te lezen hoe deze 2 'jochies' een carrière beginnen als APP makers. Zeker kopen!
 • Indrukwekkend

  5
  By Jan-Sten
  Verrassend hoe de jeugd op zo’n originele manier een succesvolle app heeft gemaakt. Was ik nog maar jong. Verfrissend en lekker leesbaar!
 • Koop deze app niet

  5
  By Kokpol
  Leuk geschreven en heel leerzaam.
 • Pageturner

  5
  By 19dutchy43
  Mooi verslag. Had iemand de spelling laten controleren. Kan alsnog! Veel te veel d- en t- spelfouten.
 • Interessant

  5
  By Drollige
  Leuk en informatief, opvallende visie op een hoop punten. Leerzaam voor de leek👍

keyboard_arrow_up