Topshow by Michel van Egmond & Jan Hillenius

Topshow

By Michel van Egmond & Jan Hillenius

 • Release Date: 2015-05-13
 • Genre: Sport en buitenleven
Score: 4
4
From 94 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Na zeven turbulente jaren is er een einde gekomen aan de titel Voetbal International op televisie. In Topshow kijken bestsellerschrijver Michel van Egmond en eindredacteur Jan Hillenius terug. Topshow is een bij vlagen hilarische schets van de gang van zaken achter de schermen van Nederlands meest besproken voetbalpraatprogramma.Het is onthullende blik in de wereld van de commerciële televisie en een intiem portret van de hoofdrolspelers, geschreven vanuit de coulissen. Het gaat over vriendschap, ruzie, humor, over opzwellende ego’s, botsende karakters en de eeuwige fascinatie voor de bal. En het probeert antwoord te geven op die ene, altijd weer opdoemende vraag: Is het nu allemaal echt of niet? Michel van Egmond (Voorburg, 1968) is voormalig eindredacteur van Voetbal International. Hij schreef twee bestsellers, Gijp (2012) en Kieft (2014), en ontving voor beide de NS Publieksprijs. Jan Hillenius (Den Haag, 1971) is eindredacteur van Voetbal International. Voorheen was hij ook al betrokken bij voorloper Voetbal Insite.

Reviews

 • Niets nieuws

  2
  By Vizzie25
  Makkelijk boekje waarin niets nieuws staat. Leest wel gemakkelijk weg en is ook wel bij momenten vermakelijk, maar dit is niet een boek dat ik nog een keer zal lezen.
 • Leuk kijkje achter de schermen

  5
  By Kutjeskin
  Hoop verzonnen verhalen met veel humor.
 • Topshow

  5
  By Amandagrace5
  Wat een geweldig boek weer van Michel. Heb er van genoten
 • Leuk Tussendoortje, weinig nieuws.

  3
  By Kuifje74
  Het boek leest makkelijk weg en is vermakelijk geschreven. Als je een trouwe kijker van het programma bent, dan staat er niet veel nieuws in wat nog niet eerder in de media is verschenen.
 • Leuk maar zeer kort

  4
  By Rupirasta
  Leuk boek maar wel erg kort. Binnen twee uurtjes weggelezen zoals Van Egmond lekker wegleest. Qua prijs echter op het randje.

keyboard_arrow_up