Heel Je Eigen Pijn by Luli Faber

Heel Je Eigen Pijn

By Luli Faber

  • Release Date: 2015-04-27
  • Genre: Gezondheid en fitness
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Dit programma is ontworpen om je te helpen om je eigen pijn te genezen. Het legt uit hoe alle lichamelijke pijn wordt gecreëerd door de onderdrukking van negatieve emoties in ons. Het zet de manieren uiteen waarop we onze negatieve emoties ontkennen, en het voorziet in hulpmiddelen en oefeningen die gebruikt kunnen worden om te helpen om de ontkende negatieve emoties, die onze lichamelijke pijn creëren, te identificeren. Het beschrijft het doorlopen van het proces van het ervaren en het loslaten van onze negatieve emoties waardoor onze lichamelijk pijn geneest, zonder noodzaak voor medicijnen.
Dr Luli Faber is een wetenschapper die twintig jaar ervaring heeft in onderzoek binnen neurowetenschappen, fysiologie en farmacie. Haar promoveren richtte zich op mechanismen van pijnbehandeling in het ruggenmerg, en na haar promoveren, bestudeerde ze voor het grootste deel van de rest haar academische carrière, de delen van het brein die betrokken zijn bij het ervaren van emoties en vorming van emotioneel geheugen.

Reviews

  • Slecht boek

    1
    By Mkfh
    Oke ik geloof echt dat een postieve instelling veel kan doen, en sommige pijnen rug ect door stress kan komen. Maar in dit boek wordt gezegd dat alle pijn een psychische oorzaak heeft ookal komt het door een ongeluk. Dit vindt ik een belachelijk! Pijn bij kanker komt dat ook door onverwerkte emoties? Kort boek geen verdiepende inhoud.

keyboard_arrow_up